Rani

Rani, onze koniging, is vandaag op 1 november 2021, ingeslapen.

Rani heeft ons 15 jaar met haar vreugde, liefde en gezelligheid gezelschap gehouden. Rani was een dame van stand, 2 pootjes over elkaar en uit de hoogte doen als ze geroepen werd.
Mijn baasjes hebben te horen gekregen dat ik ziek was (nieren) en daarnaast had ik last van mijn tanden en een liesbreuk. Opereren was geen optie omdat ik de narcose niet zou overleven.
Rani heeft de laatste weken lekker op de bank bij haar baasjes gelegen en heb enorm genoten van hun aandacht.

Ik heb een mooie rustplaats in de tuin, Radjah zal ik missen en hij mij ook wij zijn tenslotte 15 jaar vriendjes geweest.

Lieve Rani rust zacht

Ik ben geboren op 30 september 2006 bij cattery M&M klik hier voor meer informatie Mijn naam betekent koniging en zo voel ik mij ook. Ik ben nu bijna 1 jaar bij mijn nieuwe baas en heb het enorm naar mijn zin. Eerst had ik het hele huis voor mijzelf maar toen moest ik het gaan delen met Radjah, dat was wel even wennen. Ik ben geholpen en dat was niet echt fijn ik was heel suf maar gelukkig is het allemaal goed genezen. Maar samen met Radjah vermaak ik mij nu prima. We doen uiteraard allemaal stoute dingen en we slapen samen heel veel. Ik ben lekker aan het groeien en ben het liefst buiten. Als de tuindeur opengaat ren ik naar de deur en probeer ik de tuin in te gaan. Het baasje doet mij dan een tuigje om zodat ik niet wegloop. Nou ze hoeven zich niet druk te maken ik krijg elke dag eten en drinken en een lekkere slaapplaats dan ga ik toch niet weg. Ik ben ook gek op vliegen en muggen ik spring dan het hele huis rond om ze te pakken te krijgen. Het baasje maakt allemaal foto's van me (kan je ook op de site zien) maar ik heb daar niet altijd zin in. Het baasje wil me ook altijd knuffelen maar ook daar ben ik niet altijd blij mee. Maar ik pest ze terug als ze liggen te slapen dan bijt ik hun tenen en ren dan hard weg (lachen is dat).